Over MV

Wij zijn Myrthe Veeneman en Marjolein Vermeulen, beiden ontwerper, docent en adviseur. Samen zijn we MV design.

Wij verbeteren de interactieve processen van organisaties met hun gebruikers, door de bestaande interacties te onderzoeken en daarna nieuwe te ontwerpen op basis van verfrissende co-creatie.

Zo smeden wij nu 14 jaar sterkere dienstverlening voor organisaties met een maatschappelijke missie.

Lees verder

Myrthe Veeneman

Marjolein Vermeulen

Wij werken voor én samen met:

MV is in staat om snel te acteren en zich in te werken. Ze houden ons scherp met onverwachte ideeën en uitnodigende visualisaties. De samenwerking is plezierig, transparant, opbouwend en op vertrouwen gebaseerd.

Hans de KrosseProcesanalist Gemeente Rotterdam

De afgelopen jaren hebben we vanuit Twynstra Gudde frequent samengewerkt met MV en tot grote tevredenheid. MV combineert een grondige kennis van het designproces met de creativiteit die nodig is om tot innovatieve voorstellen te komen.

André SchaminéeAdviseur Twynstra Gudde en medeoprichter Is Ook

Verrassend en ook wel een beetje eng is dat de klant echt betrokken is bij de inrichting van de dienstverlening. Een spannende en nieuwe manier van werken die ons helpt in mogelijkheden te denken.

Marlies ReindersProjectleider Gemeente Rotterdam

We spreken natuurlijk dagelijks ouders, dus wij hebben echt geen ontwerpers nodig om ons te vertellen wat ouders zeggen. MV heeft echter de kracht om in uitspraken van ouders de emoties te herkennen.

Menno van de KoppelDirecteur OCO

MV kijkt als service designer niet vanuit het product of de maker, maar vanuit de gebruiker en de reis die we hem of haar willen aanbieden. Dat levert een complete 360 graden aanpak op, die nodig is om onze crossmediale ‘boekenclub’ tot een succes te maken.

Leonieke VerhoogConceptontwikkelaar VPRO

MV heeft een verfrissende nieuwe kijk op campagne voeren voor deze specifieke doelgroep: precies waar ik (vanuit de academie) naar op zoek was. Ze zijn erg goed in het verbinden van online en offline interactie.

Carmen de GrootCoördinator marketing Willem de Kooning Academie