Over MV

Wij zijn Myrthe Veeneman en Marjolein Vermeulen, beiden ontwerper, docent en adviseur. Samen zijn we MV design.

Wij verbeteren de interactieve processen rond maatschappelijke vraagstukken. Door de bestaande interacties van organisaties met stakeholders en eindgebruikers te onderzoeken en daarna nieuwe processen en tools te ontwerpen op basis van verfrissende co-creatie.

Zo smeden wij nu ruim 16 jaar sterkere dienstverlening en sociale impact voor organisaties met een maatschappelijke missie.

Lees verder

Myrthe Veeneman

Marjolein Vermeulen

Wij werken voor én samen met:

“MV Design heeft mij in het proces geholpen bij enkele stappen in het design thinking proces. Wat ik leer is dat langer onderhandelen, meer onderzoeken of plannen schrijven soms gewoon niet helpt, dat je een nieuwe richting moet inslaan.”

Zinzi StasseProcesbegeleider Zero Mica Gemeente Amsterdam

MV is in staat om snel te acteren en zich in te werken. Ze houden ons scherp met onverwachte ideeën en uitnodigende visualisaties. De samenwerking is plezierig, transparant, opbouwend en op vertrouwen gebaseerd.

Hans de KrosseProcesanalist Gemeente Rotterdam

De afgelopen jaren hebben we vanuit TwynstraGudde frequent samengewerkt met MV en tot grote tevredenheid. MV combineert een grondige kennis van het designproces met de creativiteit die nodig is om tot innovatieve voorstellen te komen.

André SchaminéePartner organisatieadviesbureau TwynstraGudde

Verrassend en ook wel een beetje eng is dat inwoners echt betrokken zijn bij de inrichting van de dienstverlening. Een spannende en nieuwe manier van werken die ons helpt in mogelijkheden te denken.

Marlies ReindersProjectleider Gemeente Rotterdam

We spreken natuurlijk dagelijks ouders, dus wij hebben echt geen ontwerpers nodig om ons te vertellen wat ouders zeggen. MV heeft echter de kracht om in uitspraken van ouders de emoties te herkennen.

Menno van de KoppelDirecteur OCO

MV heeft me geïntroduceerd in de wereld van service design en wat is die interessant! Hun tomeloze energie en inzet werken daarbij echt aanstekelijk. De weg die we bewandeld hebben binnen de Omgevingswet was niet altijd even makkelijk, maar de uitkomsten zijn erg mooi geworden.

Jeannine LindelaufProjectleider Gemeente Rotterdam

MV kijkt als service designer niet vanuit het product of de maker, maar vanuit de gebruiker en de reis die we hem of haar willen aanbieden. Dat levert een complete 360 graden aanpak op, die nodig is om onze crossmediale ‘boekenclub’ tot een succes te maken.

Leonieke VerhoogConceptontwikkelaar VPRO

MV heeft een verfrissende nieuwe kijk op campagne voeren voor deze specifieke doelgroep: precies waar ik (vanuit de academie) naar op zoek was. Ze zijn erg goed in het verbinden van online en offline interactie.

Carmen de GrootCoördinator marketing Willem de Kooning Academie